News

INFINITIxANTICHIC editie Q30 September 6, 2016 15:30

INFINITI lanceert de Q30 AntiChic edition - een elegante design auto met lak aan conventies 

Amsterdam, 6 september 2016 – INFINITI Nederland komt met een speciale editie van de in januari geïntroduceerde INFINITI Q30. Het Japanse premium automerk gaat de samenwerking aan met de Nederlandse ontwerpster van luxe fashion accessoires, AntiChic. Het resultaat maakt direct duidelijk welk type vrouw INFINITI en AntiChic voor ogen hadden bij het design: een stijlvolle, veelzijdige vrouw die houdt van een sexy knipoog. Een vrouw met lak aan conventies.

INFINITIXANTICHIC ANTICHIC EDITION INFINITI Q30

 

Wie bij een ‘vrouwenauto’ een auto voor zich ziet in gezellige nagellakkleuren en vriendelijke ronde vormen heeft het goed mis. Zowel INFINITI als AntiChic hebben een uitgesproken signatuur en mixen graag stijlen. Dat is goed terug te zien in deze stoere en tegelijkertijd chique auto.  

INFINITIXANTICHIC ANTICHIC CAR EDITION   INFINITIXANTICHIC ANTICHIC EDITION INFINITI Q30

 De AntiChic Edition

De matzwarte premium hatchback is compact, maar onmogelijk over het hoofd te zien met zijn expressieve lijnen. Aan de binnenkant laat de AntiChic Edition vooral haar elegante kant zien. De stoelen hebben een zwarte slangenprint en dezelfde leren details vinden we terug in het dashboard, het portier en de bovenzijde van de hoedenplank. Een opvallend zilveren roggenprint is te zien in de middenconsole en aan de onderzijde van de hoedenplank. Het metallic rood van de side skirts komt bovendien subtiel terug in de cockpit.

INFINITIXANTICHIC ANTICHIC EDITION INFINITI Q30  INFINITIXANTICHIC ANTICHIC EDITION INFINITI Q30  INFINITIXANTICHIC ANTICHIC EDITION INFINITI Q30

Flirten met fashion 

“Een zeer succesvolle samenwerking,” concludeert Stefan Erkelens, directeur INFINITI Nederland. “Het uitgesproken karakter van de Q30 wordt heel mooi benadrukt door de AntiChic touch. De hand van AntiChic vind je terug in stoere, maar elegante details. Het is een editie geworden met veel authenticiteit en waarin wij laten zien dat alles mogelijk is bij INFINITI. Zelfs de kleinste details kunnen wij aanpassen naar de wensen van de klant. Design is een belangrijke pijler voor INFINITI en vooral bij de Q30. Ik daag iedere potentiële INFINITI klant uit om zijn eigen versie te ontwerpen met een persoonlijke INFINITI sales consultant.’’

INFINITIXANTICHIC ANTICHIC EDITION INFINITI Q30  INFINITIXANTICHIC ANTICHIC EDITION INFINITI Q30  INFINITIXANTICHIC ANTICHIC EDITION INFINITI Q30

Verleidelijke proefrit

Vanaf 6 september is de Q30 AntiChic Edition van INFINITI in Nederland verkrijgbaar. De prijs voor deze speciale INFINITI Q30 met onder andere Intouch multimediasysteem, climate control, prachtige velgen en een uitgesproken AntiChic interieur en exterieur begint bij € 35.435,-. De tentoongestelde first edition met vele bijzondere accenten kost € 39.995,-. Bij een proefrit krijgen geïnteresseerden krijgen een gelimiteerde AntiChic evening bag cadeau die matcht bij het uiterlijk van de wagen (zo lang de voorraad strekt). Het sportieve, chique tasje heeft een ‘silver ray’ zijde en een ‘black snake’ zijde en twee opvallende rood metallic banden. Op deze wijze heeft de tas een dubbelfunctie als toilettas die op de zonneklep kan worden bevestigd. Bij aanschaf van de Q30 AntiChic edition krijg je een tas uit de Double serie van AntiChic cadeau, gemaakt uit dezelfde snake- en roggenprint.

INFINITIXANTICHIC ANTICHIC EDITION Q30 INFINITI

INFINITIXANTICHIC ANTICHIC EDITION Q30 INFINITI SABINE VAN ROOSMALEN CHARLOTTE VAROSSIEAU

 


AntiChic maakt weer een statement July 31, 2015 08:58


Mannen vragen zich vast wel eens af hoe een vrouw zulke tegenstrijdige kanten kan hebben. We kunnen de ene dag hyper elegant zijn, de volgende dag superstoer. We zijn professioneel, dan weer flirterig. Maar is dit nu niet precies wat ons zo onweerstaanbaar maakt, vraagt kledingmerk AntiChic zich af.
Lees verder...

AntiChic op Fonk July 30, 2015 09:35

We zijn opgemerkt door het online magazine voor iedereen die werkzaam is in marketing, media, reclame en design. Fonk!

Luxe-merk AntiChic nog AntiChiquer

30-07-2015 (07:06) - Creatie

7.05 uur - Het luxe statement-brand voor accessoires, AntiChic, omarmt in haar nieuwe collectie de schijnbare tegenstellingen tussen man en vrouw vol overgave. 
 
De nieuwe 'Double' tassen laten zien dat het mogelijk is om twee uiteenlopende kanten op hetzelfde moment bij je te dragen. Met een tas die past bij elke gelegenheid en bij elke stemming. 
 
De gebruiker kan de draagwijze aanpassen aan de situatie of het moment van de dag. De tasjes kunnen elegant over een schouder gedragen worden, of praktisch schuin als je gaat shoppen. Het kan ook nog eens rond het middel? Zelfs het model clutch is mogelijk.
 
Het gezicht achter de fashion musthaves is Charlotte Varossieau. Een aantal jaar geleden startte zij AntiChic, maakte vervolgens uitstapjes als designer voor merken als Frieda&Freddies, maar besloot dit jaar weer onder AntiChic met een eigen zelf ontworpen lijn tassen te komen. 
- Lees hier het complete artikel: Fonk Online

AntiChic @ Primero June 26, 2015 00:00


Spotted: Antichic fan Vicky June 9, 2015 12:06


Antichic @ Cosmogirl June 9, 2015 11:59


Antichic @ Glossy June 9, 2015 11:58


Antichic @ Grazia June 9, 2015 11:57


Antichic @ Margriet June 9, 2015 11:57


Spotted: Antichic fan at Knokke June 9, 2015 11:56


Antichic @ Primero June 9, 2015 11:56


Spotted: Nicolette van Dam June 9, 2015 11:55


Antichic @ Vriendin June 9, 2015 11:54