About

Double the woman, double the fun

Today you’re anti, tomorrow you’re chic. Dé visie van elke vrouw, niet? Wij vrouwen zijn ten slotte continue druk met onze appearence en de indruk die we achterlaten op onze medemens. Met een zwarte skinny voelen we ons te streng, een rokje doet ons weer te lief af. Wat nu als er een gulden middenweg bestond om deze tweescheiding te overbruggen? Deze is er. Meet Antichic.

Classy vs. Sexy

Velen onder ons zijn al bekend met dit edgy tassenmerk of hebben één, misschien zelfs meerdere van deze parels in haar bezit. AntiChic kennen we van haar vernieuwende tassen die de twee kanten van elke vrouw accentueren. Aan de ene kant zijn we die topvrouw die alles klussen klaart op haar werk, aan de andere kant zijn we die sexy verschijning die ’s avonds haar kantoor verlaat en onderweg is naar een social get-together. Beide hoeken laten we graag zien aan de buitenwereld, het liefst nog tegelijk ook als het even kan.


Allround

De bags en clutches van Antichic laten zien dat het mogelijk is deze twee kanten op hetzelfde moment bij je te dragen. De tassen hebben letterlijk twee zijdes die van elkaar verschillen, om ons vrouwen op elk moment van de dag in elke gewenste situatie bij te staan. De ene kant van de tas heeft een elegante touch die stijlvol is door haar eenvoud, de andere kant straalt uit echte glitter en glamour uit. Je draagt de tas simpelweg naar je stemming en kunt de manier van dragen in enkele seconden weer aanpassen.

Exclusiviteit boven kwantiteit

Het gezicht achter deze fashion musthaves is Charlotte Varossieau. Na een aantal jaar bij Frieda&Freddies besloot deze business woman voor zichzelf te beginnen. Met de nodige kennis en ambitie startte zij begin 2015 het welbekende tassenmerk, dat vandaag de dag enorm populair is onder vrouwen. Charlotte vertelt: ‘’De visie achter AntiChic is simpel, ik wil dat vrouwen zich op verschillende manier kunnen uiten en niet gebonden zijn aan één look. Met mijn tassen hebben zij de touwtjes in handen. Letterlijk. Je draagt de tas naar hoe jij je voelt, en kunt dit aanpassen wanneer je maar wilt. De tassen zijn zeker bijzonder.’’ Deze exclusiviteit wordt doorvertaald in de oplage van de tassen, Varossieau werkt namelijk via het op=op systeem. Van elke tas is er een beperkte oplage aanwezig voor verkoop en wanneer deze op is, is deze ook écht op. Zo behouden de accessoires de exclusiviteit en hoeven wij vrouwen niet bang te zijn voor het tegenkomen van een fashion twin op elke hoek van de straat (Is dit te negatief? Dat het insinueert dat niet veel vrouwen de tassen hebben? Bedoel het uiteraard positief). ‘’Ik vind het belangrijk om de unieke identiteit van elke vrouw een boost te geven, daarom heb ik ervoor gekozen om de tassen beperkt te leveren, wel zijn er van één model meerdere kleuren beschikbaar. Zo is geen één product hetzelfde!


Be AntiChic

Met het bemachtigen van jouw AntiChic tas moet je dus niet te lang wachten, want wie weet is iemand je voor. Je hebt jouw fave al binnen drie klikken op de muis, via antichic.com . Een item uit voorraad? Houdt de site goed in de gaten! Wanneer één item uitverkocht is gaat het nieuwe al weer in productie. AntiChic, de veelzijdigheid van elke powervrouw.